lactaat-test

 • 15-11-2015

Vandaag is het winterseizoen officieel geopend! Met een lactaat-test wordt mijn fysieke conditie getest, zodat ik de komende wintermaanden zo effectief mogelijk kan trainen.

lactaattest.JPG


Email to Friend

Fill in the form below to send this nieuws item to a friend:

Email to Friend
* Your Name:
* Your Email:
* Friend's Name:
* Friend's Email:
* Security Image:
Security Image Generate new
Copy the numbers and letters from the security image
* Message:

laatste nieuws

Blijf up to date

 • Nieuws Item
 • 12-7-2017
Het is alweer een tijd geleden dat er een nieuwtje verscheen. Wilt u altijd up op de hoogte blijven van het laatste nieuws, kijk dat op mijn Facebook pagina. https://www.facebook.com/lenateunissen2020/ Ik ga proberen jullie hier ook op de hoogte te h...

Snelste van Nederland!

 • Nieuws Item
 • 20-11-2016
Op 16 Oktober vond het Nederlands kampioenschap plaats. Het NK werd gehouden op een kleine wildwaterbaan in de buurt van Luik in België. Tijdens mijn eerste run maakte ik veel foutjes, dit leverde een langzame tijd en een tweede plaats op. De tweede...

Nederlandsteam 2016!

 • Nieuws Item
 • 19-4-2016
http://kano.watersporters.nl/blogs/2016/april/nederlandse-selectie-kanoslalom/   ...

lactaat-test

 • Nieuws Item
 • 15-11-2015
Vandaag is het winterseizoen officieel geopend! Met een lactaat-test wordt mijn fysieke conditie getest, zodat ik de komende wintermaanden zo effectief mogelijk kan trainen. ...

NK 2015

 • Nieuws Item
 • 19-10-2015
Het NK werd net als vorig jaar gehouden in de buurt van Luik, in België.Het water stond dit jaar erg laag dus erg wildwater was het helaas niet. Ondanks dat was het een leuke wedstrijd met mooi weer.In de senioren dames categorie heb ik de zilveren ...

2 keer net naast het podium

 • Nieuws Item
 • 12-8-2015
Afgelopen zondag rond deze tijd voer ik nog mijn finale run in Krakau en nu zit ik alweer thuis achter mijn laptop na mijn tweede training van vandaag. Ik kijk tevreden terug op een leerzame wedstrijd. Op 8 en 9 augustus werd er in Krakau de laatste ...

Na 13 maanden weer naar Hohenlimburg!

 • Nieuws Item
 • 15-6-2015
Nadat de wildwaterbaan in het Duitse Hohenlimburg, 13 maanden gesloten was voor onderhoud, kon ik gisteren eindelijk weer op wildwater varen! Deze wildwaterbaan is wat dichterbij huis is dan Italië of Zuid-Duitsland en vanaf nu ben ik daar weer iede...

Kwalificatie 2015

 • Nieuws Item
 • 1-4-2015
Afgelopen weekend heb ik meegedaan aan de jaarlijkse kwalificatie wedstrijd in Leipzig. Ik had 4 runs om mij te kunnen plaatsen voor een plek in de Nederlandse selectie. Om voor de nationale selectie in aanmerking te komen moet je binnen een bepaald ...

website lena2020 online

 • Nieuws Item
 • 13-2-2015

Vanaf deze week is de nieuwe website van Lena Teunissen online. Via de website houden wij u op de hoogte over wedstrijden, trainingen, toernooien of andere activiteiten.

peddelt u met mij richting tokyo?

 • Nieuws Item
 • 13-2-2015
Nederland is een waterland, er wordt veel aan watersporten gedaan. Kanoslalom is wellicht voor Nederland een buitenbeentje, maar het is een Olympische sport waar Nederlanders regelmatig in de finale gestaan hebben. Helaas krijgt deze spectaculaire en...